søndag 27. november 2011

Folksomt... :-))

Igjen har det vært ei fantastisk, men dog hektisk helg!

Fredagen startet med tidenes kø ut fra Oslo, men smilet kom på plass når Nina, Morten, og jentene dukket opp til fotoshoot. Veldig morro. Jentene hadde de kuleste røde nisseluene!! Etterpå var det godis og lek med pusebarna... Amanda viste seg igjen fra en litt ufin side dessverre, hjertet mitt blør for henne. Hun er sjalu og sinna... Knurrer, freser, spytter og slår etter småtassene, men også oss menneskene hennes når vi kommer henne for nær samtidig som barna er i nærheten... Så trist, iom barna ble skaffet så hun kunne få noen å leke med mens vi var borte...

Lørdag skulle Kathrine komme på fotoshoot med pode og 3 hunder komme på fotoshoot, men hun hadde glemt av hele greia midt oppi flyttesjauen sin... så da fikk jeg litt mer tid til å forberede brunsjen til Mutter og min kjære filletante Solbjørg kom på besøk. Det ble hjemmelaget pai, og nybakt Foccatia... så satte vi litt vel seint nesa mot sverige... er ikke lett å gå fra 7 uker gamle nøster... ;-)

Storhandling ble det hvertfall på meg, iom det er flere begivenheter fremover, deriblandt jul... julekjelke osv... matvarer for den nettesum av 4 500 sek blir jommen en del matvarer!!! Bilen var piggende full og damene slitene... Vi møtte Nine også, veldig koselig å gå rundt på shopping og skravling med en nyfrisert lekker Dame :-) ...tror min neste frisørtime blir der!

Middagen blir servert seint til fine folk, og jommen vart det seint på oss, men et par glass vin og biffsnadder er vel verdt å vente på... Hvertfall når hjemmebakte kanelboller og kaffe står på "vente-menyen" damene satte ikke nesa mot telemark før klokken var passert midnatt! Skal si vi var trøtte her på bruket også når vi dro oss i seng...

Søndagen gikk med til rydding og utearbeid for husbonden, vindusvask og en kjempefin tur til julemarked på Basnes. Der møtte vi også Hilde og Rune, med et par svært så ivrige firbente. Kjempefint marked, vi shoppa litt... Steinovnsbakt brød, Marveposteier, tynnkake med sirup... mmmmm.... snadder. En god gammeldags hjulvisp for nostalgiens skyld... ellers hadde undertegnede svært så lyst på et saueskinn til 1200,- Hvit med bittelitt grått og lysebrunt etter gammelnorsk spelsau... fantastisk flotteskinn, men etter gårsdagens shopping i sverige og en hybelbeboer som ikke betaler husleie, vel... så må krana stenges igjen. De hadde også masse fint håndarbeide, strikkede sokker og skjerf osv osv... Flott marked!

Så var det duket for fotoshoot med Linda og Goldie, med barna. Morro i studio, storebror tok det hele på strak arm, men det var litt skummelt med et så mørkt rom... Men etter litt tid så tødde også lillesøster opp og vi fikk til noen bra bilder! Det er gøy å leke med en så koselig gjeng. Vi tok en tur inn for litt lek med pusebarna før gjengen satte kursen mot Oslo igjen :-)

Til slutt kom en svært så fornøyd Nine, hun ble møtt med et litt mindre fornøyd par her på bruket. Men med tanke på Amanda så er det nok det beste for henne. Hun er en innekatt, og trenger å være alene. Den flotte Elegante lille damen forsvant med Nine til Fagerborg. Men hun er litt vår enda, og kommer tilbake til jul. Nå må vi bare håpe hun slår seg til ro der, for jeg vet hun vil få det veldig bra sammen med Nine!!

Helgen har flydd av sted, første søndag i advent er over og jeg er ikke halvferdig med alt som skal gjøres før julekjelke og jul... men men... vi tar det som det kommer, huset er hvertfall ryddet og pyntet om ikke annet :-)

God førjulstid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar