mandag 26. september 2011

Ny salong og omplasseringskatt via Finn

I dag har jeg ikke vært så produktiv, men var innom www.finn.no - der fant jeg en flott sofa gruppe.. som skulle gis bort (ligget ute for salg) var heldig, førstemann som ringte...

Så fant jeg et par puser som så søte ut og sendte masse mailer, men ingen ville svare.. plutselig så havnet "lillemor" der.. og det er en rase jeg vurderte tidligere.. så sendte sms og fikk ett ja...

Midt oppi alt det kjipe i dag, ble det noe annet og tenke på...

Vi kjørte til Hosle og hentet en stoor 3 seter sofa, to store stoler og en svær puff med oppbevaringsplass. Gruppa hadde kostet 40 000 i 2005.... kvalitet dette her, litt mørk egentlig.. (Brunsort stoff) kjempefin :-)

Da slipper vi de utgiftene til nye sofa gruppe, midt oppi dårlige resultater på åkern og oppussing osv osv... Tror husbonden satte pris på det :-)

Dette var vel ikke just lekkert eller praktisk,2 arvede og ganske famlmede blå tosetere... så en ny sofa var etterlengtet... Men Husbonden har ikke villet kjøpe sofa før han fikk et kjærring emne i hus... smart kar... men nå måtte undertegnede bare gjøre noe med "problemet" :-)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar