fredag 26. august 2011

Rips og Eplesaft

Rips og epler i saftkokern

Saften på flaser... mmm blir noen mugger med ferdig saft dette ;-) Ca 3,5 liter saft ble det av en saftkoking.

Tanken var gele faktisk, men jeg liker ikke tilsettingsstoffer og ripsen hadde vært fryst - når jeg ikke bruker så mye sukker.. vel så ble den neimen ikke stiv... hehe... it's a first time for everything...
Saften falt derimot veldig i smak. Serverte den til Hilde, Marianne, Husbonden og Holm. Sy jentene hadde lunsj med hjemmelaget pai, fylt med røkelaks, bacon, brokkoli, fetaost. Eggestand av ferske egg, fløte, norvegia og parmesan & salat til. Ekte sikringskost... Kunne jo ikke la arbeidskara stå og kjenne lukta ;-))

1 kommentar:

  1. Hi from Trondheim! I just called svigemor to ask if she has ever heard of rips/eplesaft...nei. We have so many apples this year, I thought I would give it a try in addition to the usual rips/bringebærsaft. How did you like it?

    SvarSlett